RAHMET HOLLAND

Šta uraditi u slučaju smrti

SMRT KOD KUCE

Ukoliko smrt nastupi kod kuce potrebno je nazvati doktora koji ce nakon sto konstatuje smrt ispuniti odredjene dokumente. Ukoliko su sumnjive okolnosti doktor ce angazovati policiju koja ce naloziti dalje pretrage ili obdukciju kako bi se ustanovio nacin smrti.

Ukoliko je doktor ustanovio da je nastupila prirodna smrt nazovite RAHMET HOLLAND Internationale uitvaartdiensten na broj telefona 0031 653 262 963 kako bi mi u cjelosti preuzeli neophodne aktivnosti i smanjili troskove porodici umrle osobe.

SMRT U SAOBRACAJU, UTOPLJENJE I DRUGE VRSTE NEPRIRODNE SMRTI:

Ukoliko smrt nastupi u saobracaju, utopljenjem ili bilo kojom drugom vrstom neprirodne smrti policija ce tijelo prevesti u mrtvacnicu nakon cega ce se utvrdjivati vrijeme i nacin smrti. Nakon sto se tijelo ,,oslobodi”od strane autoriteta mi mozemo pristupiti uredjenju dokumentacije i opremanje umrlog za prevoz i dzenazu. Najbitnije je da sto prije kontaktirate RAHMET HOLLAND Internationale uitvaartdiensten na broj telefona 0031 653 262 963 nakon cega cemo porodici objasniti sta je najbolje da se uradi.

SMRT U STARACKOM DOMU

Ukoliko smrt nastupi u starackom domu osoblje starackog doma ce obavjestiti porodicu umrle osobe. Da bi analizirali sve mogucnosti i zaobisli nepotrebni i visoki troskovi neophodno je da se ODMAH kontaktira RAHMET HOLLAND Internationale uitvaartdiensten na broj telefona 0031 653 262 963 nakon cega cemo porodici objasniti sta je najbolje da se uradi.

SMRT U BOLNICI

Ukoliko smrt nastupi u bolnici osoblje bolnice ce obavjestiti porodicu umrle osobe. Da bi se izbjegli nepotrebni i visoki troskovi neophodno je da se ODMAH kontaktira RAHMET HOLLAND Internationale uitvaartdiensten na broj telefona 0031 653 262 963 nakon cega cemo porodici objasniti sta je najbolje da se uradi.

RAHMETHOLLAND-Internacionalni-transport-umrlih-u-Europi

Kontaktirajte nas

Dostupni smo 7 dana sedmično – 24 sata dnevno