RAHMET HOLLAND

Šta uraditi u slučaju smrti

SMRT KOD KUĆE

Ukoliko smrt nastupi kod kuće potrebno je nazvati doktora koji će nakon što konstatuje smrt ispuniti određene dokumente. Ukoliko su sumnjive okolnosti doktor ce angažovati policiju koja će naložiti dalje pretrage ili obdukciju kako bi se ustanovio način smrti.

Ukoliko je doktor ustanovio da je nastupila prirodna smrt nazovite RAHMET HOLLAND Internationale uitvaartdiensten na broj telefona 0031 653 262 963 kako bi mi u cjelosti preuzeli neophodne aktivnosti i smanjili troškove porodici umrle osobe.

SMRT U SAOBRAĆAJU, UTOPLJENJE I DRUGE VRSTE NEPRIRODNE SMRTI:

Ukoliko smrt nastupi u saobraćaju, utopljenjem ili bilo kojom drugom vrstom neprirodne smrti policija ce tijelo prevesti u mrtvačnicu nakon čega će se utvrđivati vrijeme i način smrti. Nakon što se tijelo ,,oslobodi”od strane autoriteta mi možemo pristupiti uređenju dokumentacije i opremanje umrlog za prevoz i dženazu. Najbitnije je da što prije kontaktirate RAHMET HOLLAND Internationale uitvaartdiensten na broj telefona 0031 653 262 963 nakon čega ćemo porodici objasniti šta je najbolje da se uradi.

SMRT U STARAČKOM DOMU

Ukoliko smrt nastupi u staračkom domu osoblje staračkog doma će obavjestiti porodicu umrle osobe. Da bi analižirali sve mogućnosti i zaobišli nepotrebni i visoki troškovi neophodno je da se ODMAH kontaktira RAHMET HOLLAND Internationale uitvaartdiensten na broj telefona 0031 653 262 963 nakon čega ćemo porodici objasniti šta je najbolje da se uradi.

SMRT U BOLNICI

Ukoliko smrt nastupi u bolnici osoblje bolnice će obavjestiti porodicu umrle osobe. Da bi se izbjegli nepotrebni i visoki troškovi neophodno je da se ODMAH kontaktira RAHMET HOLLAND Internationale uitvaartdiensten na broj telefona 0031 653 262 963 nakon čega ćemo porodici objasniti šta je najbolje da se uradi.

RAHMETHOLLAND-Internacionalni-transport-umrlih-u-Europi

Kontaktirajte nas

Dostupni smo 7 dana sedmično – 24 sata dnevno