RAHMET HOLLAND

O NAMA

Naša priča

O Našoj Kompaniji

RAHMET HOLLAND Internacionalni prevoz umrlih iz Nizozemske je firma koja svakodnevno već punih 12 godina profesionalno radi na uređenju dokumentacije, organizaciji dženaza, opremanju umrlih te prevoza umrlih iz zemalja Beneluxa (Nizozemska, Belgija i Luxemburg), zatim Njemačke, Švedske, Danske i Austrije do krajnjih destinacija kao što su: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo, Bugarska i Turska. Radili smo i po potrebi radimo prevoz umrlih i iz drugih zemalja kao što su Velika Britanija, Finska, Norveška, Španija, Mađarska, Poljska i Italija.

Osim prevoza umrlih radimo i ekshumacije umrlih iz gore navedenih zemalja.

Posjedujemo 7 pogrebnih auta specijalno namjenjenih za prevoz umrlih cestovnim putem na udaljenosti do 3.500 km. Govorimo holandski, flamanski, njemački, engleski, bosanski, srpski i hrvatski jezik. Sarađujemo sa profesionalnim poslovnim partnerima u cijeloj Nizozemskoj te širom Europe kako bi što prije i efikasnije rijesili potrebnu dokumentaciju.

RAHMET HOLLAND Internacionalni prevoz umrlih je registrovana u Holandiji i nalazi se u 100% vlasništvu i sastavu IRI GROUP Netherlands.

RAHMETHOLLAND-Internacionalni-transport-umrlih-u-Europi

Kontaktirajte nas

Dostupni smo 7 dana sedmično – 24 sata dnevno